Дитячі дутики Демар чорного кольору замовити

артикул: 0113
Фото - дитячі дутики Демар чорного кольору ціна 515 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Польські дитячі зимові дутики Demar чорні із сірим, спереду на шнурівці для зручності одягання. Шнурки із фіксатором (зав'язувати їх не треба).

Дана модель підійде на будь-який підйом ніжки.

Демари ідеальні на мороз та сніг. Їх можна одягати на сльоту, насамперед за рахунок високої підошви. Але нагадуємо, це взуття не підходить на калюжі та дощ. По-перше, вона дуже тепла за такої погоди. По-друге, дутики Демар водовідштовхувальні, але не водонепроникні. Якщо в них вийти гуляти калюжами, згодом шви почнуть промокати. Не промокають при гулянні по калюжах тільки гумові чобітки (з утеплювачем - на прохолодну пору).

Утеплювач: натуральна овеча шерсть (набивна, на трикотажній основі, за рахунок чого легка та м'яка).

Устілка: щільна, повстяна, з рясним верхнім шаром овечої вовни.

Верх: водовідштовхувальний матеріал, що відмінно захищає від пронизливого вітру.

Підошва: лита, легка, з повітряним прошарком, створює термоефект для дитячої ніжки. Матеріал підошви - термопластична гума. Не "дубеє" на морозі, залишаючись еластичною і не ковзною.

Чоботи Demar розраховані на температурний режим від -5 до -25 градусів морозу. Все індивідуально, але в середньому до -10...-12 градусів не рекомендується одягати теплі шкарпетки (щоб ніжка не потіла). Якщо малюк із зимової прогулянки, в холодну та снігову погоду, прийшов, зняв Демаріки, а ніжки вологі - швидше за все виною тому саме недоречно теплі шкарпетки.

Дуже легкі: від 280 г пари 20-21 розмірного ряду.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Катерина
(Перекладено) Плюси: можливість регулювання дутиків під будь-яку висоту підйому дитини. Мінуси: взуття не настільки тепле, як заявлено виробником. При найменшому зниженні температури повітря (при -3 град.) дитина поверталася додому з холодними ніжками (у колготах і шкарпетках під дутиками). Причому саме сухими та замерзлими, а не вологими від спеки, як застерігає виробник... Розмір підібраний точно, тому це не може бути наслідком невідповідного надто маленького розміру. На ранню зиму вони цілком підходять, для глибшої зими потрібно утеплюватися ґрунтовніше. Роботою магазину залишилися абсолютно задоволені.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Катерино, дякую за Ваш відгук. Дуже шкода, що дутики не повністю виправдали надії. Дитячі дутики Demar - єдиний вид зимового дитячого взуття представлений у нас. Продаємо їх із 2011 року. Багато батьків купують тільки їх, рік у рік. Очевидно, що це не просто так. Та й поганим взуттям ми не займалися б.

Але зрозуміло, що й усім вони підходити теж не можуть. Не часто, але 3-4 рази за сезон все ж таки бувають скарги на те, що в мороз у дитини ніжки після прогулянки прохолодні. Більше того, на особистому досвіді зіткнувся з подібним - однорічній дитині одягали прості колготки та махрові шкарпетки, після прогулянки при невеликих морозах (близько -5), ніжки були прохолодні. У результаті спробували одягнути просто на колготок, ніжки були все ж таки не "гарячі", але вже набагато краще. Спробуйте вийти на нетривалу прогулянку без шкарпетки і порівняти.

І ще найважливіший момент. Ваш малюк також дуже маленький. Маленькі дітки мало рухаються і багато сидять. Зазвичай всі ті 3-4 скарги за сезон саме від батьків малюків. Повноцінна терморегуляція у дитини виробляється і лише до 2-3 років. Не пам'ятаю щоб діти від 2 років у дутиках підмерзли хоч раз. Часто такі малюки будуть із прохолодними ніжками після прогулянки, як не одягай їх та не укутуй. Коли дитина довго сидить у колясці чи санчатах, її тіло не тільки не виробляє необхідне додаткове тепло. Але очевидно, що і кровообіг у ніжках погіршуватиметься під час сидіння, і до них надходитиме менше тепла від тіла.

Так само я переконуюсь що гуляєте у конверті. Але лише для повноти відповіді уточню, що при мінусовій температурі, у коляски та санки, однорічних малюків доцільно додатково садити у теплий конверт. Незалежно від того, що дитина у взутті та комбінезоні.

Звичайно ж, бажаємо не мерзнути, і знайти скоріше варіант, який зберігатиме ніжки Вашого малюка в теплі. посмішка
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Галина Іванівна
(Перекладено) Купили ці чобітки і дуже задоволені! Дійсно чудово підходять на ніжку з високим підйомом, дуже теплі та легкі! Рекомендуємо!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Лариса
(Перекладено) тоді питання чи є у вас вечірня доставка, після 18 і чи зможе ваш консультант привезти цю пару на розмір 22-23, і ще кілька інших моделей може на липучці? *
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Всі питання щодо доставки можна погодити після оформлення замовлення. Ми Вам передзвонимо та погодимо час та день доставки. На жаль, у розмірі 22-23 на високе піднесення є тільки модель 0113. Всі інші моделі підходять на звичайний підйом.
Лариса
(Перекладено) Доброго дня, допоможіть підібрати модель, купила вже дві пари - не підійшли, ніжка 12,5 см, але в демари 20-21 не влізли, брала модель на липучках, думаю спробувати ще таку модель, на шнурках, але з розміром 22- 23, подруга мені порадила ваш сайт, що у вас є така послуга як - привозіть з доставкою кілька пар, а ми вибираємо, чи є така можливість?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ларисо. Якщо нога у дитини 12,5 см, то її розмір у дутиках 20-21. Взути не змогли, якщо у дитини високий підйом. У цьому випадку потрібні моделі на шнурівці або липучці у підйомі. Можливо так само, що не правильно заміряли ніжку і дитині потрібен більший розмір.
Якщо доставка здійснюється по Києву, наш кур'єр може привезти додатковий розмір або модель для примірки.
Каленська Марина
(Перекладено) Вітаю! Скажіть, будь ласка, 15 см (р-р 22-23) це довжина устілки? Спасибі.
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Марино. Так все вірно. Враховуючи, що зараз вже друга половина листопада, устілка має бути із запасом не більше 1 см (порівняно з босою ніжкою дитини). Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: чорний.
Бренд: (Польща).

20-2122-2324-2526-2728-29
Довжина устілки, см141516.517.719

Для дутиків потрібен хороший запас по довжині: це зимове взуття, воно не повинно бути тісним, щоб не порушувати кровообіг у ніжках. Крім того, їх має вистачити на всю зиму. Тому при покупці дутиків восени ми рекомендуємо запас 10-15 мм. А при виборі розміру вже взимку достатньо запасу 6-10 мм.

У будь-якому випадку, після оформлення замовлення на сайті Вам передзвонить наш менеджер для його погодження.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити