Закриті мокасини в білий горох для модниці

артикул: 0121
Фото - закриті мокасини в білий горох для модниці ціна 210 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Закриті текстильні мокасини польської компанії RenBut. Виробник дбає про здоров'я ніжок Вашої дитини, використовує лише натуральні текстильні матеріали. Взуття легке, з гнучкою і не слизькою підошвою, а так само з ущільненим задником. Мокасини йдуть зі знімною шкіряною устілкою. Сама устілка на м'якій основі із латексної піни.

Попереду підошва так само злегка завищена, що забезпечує додатковий захист носка: як дитину - від травмування, так і самого взуття - від протирання.

Мокасини темно-синього кольору в білий горох, попереду прикрашені вишивкою червоного метелика. На ніжці добре фіксуються за допомогою ремінця на надійній застібці. Підійдуть на звичайне піднесення і будь-яку по повноті ногу.

Розміри : від 19 до 27 розміру.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена Олексіївна
(Перекладено) Тапочки жорсткі, таку застібку дитина сама не зможе застебнути. Розчарувала якість
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Олена, дуже шкода, що тапочки не порадували Вас. При необхідності ви завжди можете скористатися обміном або поверненням.

Раніше Ви купували у нас арт. 9021 фірми Vi-GGa-Mi. Вони йдуть справді трохи м'якше. RenBut роблять устілку трохи ширшою, за рахунок чого вона і виходить трохи жорсткішою. Правда, я б у житті не сказав що це жорстке взуття (продаємо їх давно, подібних відгуків раніше не було). Підошва легко згинається там, де треба.

По застібках так, переважно всі моделі на липучках. Але є кілька варіантів на замочках, як тут. Якщо дитина маленька і взуття потрібне в садок, краще брати на липучці - з нею малюк напевно впорається.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Оксана
(Перекладено) Чи є у них супінатор?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Все текстильне взуття йде без супінаторів. За бажанням Ви можете купити для них устілку з супінатором у спеціалізованому медичному магазині.
Анастасія Василівна
(Перекладено) Підкажіть, будь ласка, написаний розмір у сантиметрах по внутрішній устілці? або по краю тапочка (зовні)?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Анастасія, всі заміри взуття у нас на сайті - тільки по внутрішній устілці. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно синій.
Бренд: (Польща).

192021222324252627
Довжина устілки, см1212.813.31414.515.3161717.5

При виборі розміру дитячого текстильного взуття із закритим носком найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. З великим запасом найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити