Літній комплект для дівчинки із трьох предметів

артикул: 06957
Фото - літній комплект для дівчинки із трьох предметів ціна 205 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чудовий комплект для літа.

В комплект входить:
- бодік з коротким рукавчиком ніжно-персикового кольору. Попереду прикрашений мордочкою кішечки. Зверху йде запах, знизу застібається на три кнопочки;
- трусики з рюшами на ніжках, гарненькі вільні, у смужки з різнокольорового гороху;
- шапочка у тон трусикам, з маленькими вушками зверху та бантиком попереду.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Світлана Анатоліївна
(Перекладено) Який обхват голови для шапочки 74?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
44-46 див.
Світлана Анатоліївна
(Перекладено) Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи підійде нам 74 розмір, якщо у нас зріст 68 і вага 7100. Ми крупненькі і довгоногі))) переживаю, щоб довжини вистачило і в ніжки гумка не давила, щоб у притик не було. Завчасно дякую за відповідь.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Світлано. По вазі вони йдуть приблизно до 9,5 кг. Повномірні (довжина боді 40 см, напівоб'єм 20 см). По довжині так само має підійти. Гумки досить м'які. Але в такому віці діти ростуть особливо швидко - так що до кінця літа комплекту, ймовірно, не вистачить. З іншого боку, навіть якби в комплекті був наступний, 80 розмір, на першу половину літа він вам величезний. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Склад: 95% бавовна, 5% еластан.
Бренд: (Швеція).

6874
Вага дитини, кг89.5
Довжина бодіка, см3940
Напівобсяг бодіка, см2020

Розмір бодіків з коротким рукавом добре визначається за зрістм, але все ж таки до року найкращий показник - це вага дитини.

Для старших діток не варто брати боді з великим запасом у тому випадку, коли дитина вже не носить памперс: виробники вже закладають місце під памперс у розмір бодіка.

Вік малюка в даному випадку лише один із допоміжних показників, визначити відповідний розмір тільки за віком не вийде - всі діти різні.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити