Модні чобітки на овчинці замовити

артикул: 08066
Фото - модні чобітки на овчинці ціна 735 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 735 грн. за пару

Стильні сноубутси чорного кольору зі штучної шкіри. Верх прикрашений блискучими паєтками чорного кольору. Усередині утеплені набивною овчиною. Для зручності одягання спереду на шнурівці, збоку на замку. Підійдуть на звичайну, не широку ніжку.

Верх - штучна шкіра
Усередині - набивна овчина
Устілка - набивна овчина, знімна
Підошва - TPR
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: чорний.

2324252627282930
Довжина устілки, см15.215.816.51717.518.51919.5

Для сноубутсів потрібен хороший запас по довжині: це зимове взуття, воно не повинно бути тісним, щоб не порушувати кровообіг у ніжках. Крім того, їх має вистачити на всю зиму. Тому при покупці сноубутсів восени ми рекомендуємо запас 10-15 мм. А при виборі розміру вже взимку достатньо запасу 6-10 мм.

У будь-якому випадку, після оформлення замовлення на сайті Вам передзвонить наш менеджер для його погодження.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити