Коричневі зимові черевики для хлопчика

артикул: 09426
Фото - коричневі зимові черевики для хлопчика ціна 595 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Зручні теплі чоботи для хлопчика.

Коричневі черевики із вставками гірчичного та жовтого кольору. Верх зі штучної шкіри, всередині набивна овчина. На білій не слизькій підошві. Шкарпетка та задник додатково укріплені. Збоку застібаються на блискавку, попереду на липучках. Підійдуть на будь-яку по повноті та підйомі ніжку.

Верх - штучна шкіра
Усередині - набивна овчина
Устілка - набивна овчина, знімна
Підошва - TPR
(переклад)

жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Дар'я
(Перекладено) Купили ці черевики у магазині офлайн. Продавець запевнила, що вони дуже зручні та теплі. Перше, що збентежило, важко застібався замок, при першій же, спокійній прогулянці ☝️ замки розходяться, крім того відразу ж звернула увагу на те, що обсаталися верх замочків. Вперше одягли до морозу, було холодно, але ще переживала, що буде жарко, дарма, ноги були крижані. Це крім того, що вони дуже дивно сидять на нозі, малюк у них важко ходить, сам сказав, що йому дуже незручно і навіть візуально не завжди зрозуміло, де праве, де ліве. Суцільне розчарування дуже не рекомендую 😔
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Дар'я, дуже шкода, що черевики не порадували Вас.

Ви точно придбали саме цю модель? При оформленні замовлення через сайт, біля Вашого відгуку була б автоматична галочка "купив у Леопольді". А так ні гарантії, що не переплутали з іншими.

Ця зимова модель з набивною овчинкою. Типові черевики Clibee продаємо вже третій сезон до -15 спокійно витримують. Ми самі в садок і на прогулянки ходимо поки що в Mammut-S (по суті це гумовий чобіт з калошів з набивної овчинки), і не холодно було навіть коли минулих тижнів були морози до -5.

Як правило, ніжка може бути крижаною, коли неправильно підібраний розмір або одягаються додаткові шкарпетки. При цьому в стопі важко кровообіг, і ніжка буде холодною навіть у найтепліших черевиках, навіть не виходячи на морози.

Так само слід врахувати, що модель на липучках - їх можна затягувати по-різному. Спробуйте затягувати їх не туго. За правильно підібраним розміром - після того, як черевики одягли, всередину за п'яту ще повинен поміщатися палець.

І обов'язково слідкуйте за температурним режимом. Одягати їх безпосередньо перед виходом на вулицю, та бажано не перебувати в них у приміщенні (магазин, машина). Ніжка може спітніти дуже швидко.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: коричневий.

212223242526
Довжина устілки, см14.214.815.41616.517.3

Для сноубутсів потрібен хороший запас по довжині: це зимове взуття, воно не повинно бути тісним, щоб не порушувати кровообіг у ніжках. Крім того, їх має вистачити на всю зиму. Тому при покупці сноубутсів восени ми рекомендуємо запас 10-15 мм. А при виборі розміру вже взимку достатньо запасу 6-10 мм.

У будь-якому випадку, після оформлення замовлення на сайті Вам передзвонить наш менеджер для його погодження.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити