Малиновий спортивний комплект для дівчинки

артикул: 12251
Фото - малиновий спортивний комплект для дівчинки ціна 715 грн. за комплект - Леопольд

Ціна:

 715 грн. за комплект

Бавовняний набір для дівчинки з реглану та штанців.

Реглан малинового кольору із трикотажу звичайної щільності. Спереду із написами. З довгим рукавом та круглою горловиною. Рукави на манжетах, внизу на трикотажній гумці. Збоку із розрізами. Ззаду трохи занижено.

Штанці малинового кольору. Внизу із написами. У поясі на м'якій резинці, добре тягнеться. Попереду із двома врізними кишенями. Унизу на манжетах.

Набір всередині на петельках.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Повідомлення, які очікують перевірки адміністрацією магазину: 1.
Перевірка відсутності реклами в повідомленнях, ненормативної лексики та іншого. Ми не видаляємо і не змінюємо відгуки клієнтів (орфографія і пунктуація авторів завжди зберігається). Ми цінуємо кожен відгук і кожну аргументовану думку, як позитивні, так і негативні.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: малиновий.
Склад: 90% бавовна, 10% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих демісезонних спортивних костюмів, найкращими показниками є зріст та вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити