Зимовий дитячий комбінезон Donilo (Тінсулейт)

артикул: 03001
Фото - зимовий дитячий комбінезон Donilo (Тінсулейт) ціна 2363 грн. за комплект - Леопольд

Ціна:

 2363 грн. за комплект

Безкоштовна доставка!посмішка(при покупці від 1000 грн.)

ВЕЛИЧЕМІРКА: костюми більше мірять на +1 розмір. Таким чином, 80р іде на зріст 86, 86р іде на зріст 92 і т.д. У будь-якому випадку, після замовлення, менеджер допоможе узгодити та підібрати найбільш підходящий розмір (на 1 сезон або на 2 сезони - як необхідно).

Доставка по Києву - безкоштовно!

Зимовий комбінезон Donilo

Верхній матеріал:
- водовідштовхувальний, повітропроникний;
- міцний, при цьому м'який та легкий;
- не мнеться і не деформується під час прання;
- швидко сохне, не залишає розлучень.

Комбінезон придатний для прання в пральній машинці: просто відстебніть хутряну галявину з капюшона і стирайте в машинці!

Наповнювач - курточка, напівкомбінезон: тинсулейт.

Забарвлення - оливка. Курточка - з бордовим орнаментом; спереду нашивка, ззаду - принт (див. фото ззаду).

Узлісся - натуральне хутро, пристебнуте до капюшона блискавкою.

Капюшон - пристебнутий до курточки на кнопках; зі вшитою гумкою, що дозволяє по тугіше затягнути його. Усередині на флісовій підкладці.

Ворота - висока, на внутрішній стороні трикотажна вставка покращує комфорт при носінні. З лівого боку, на початку блискавки є підворіт, що забезпечує додатковий захист від вітру та снігу.

Блискавка - захищена підворотом на кнопках.

По переду - чотири кишені; два бічні, два з підворотом на кнопках.

Рукави куртки - з відворотом для регулювання довжини, і з трикотажними манжетами зсередини - для збереження тепла.

У підкладці куртки - внутрішня кишенька; нашивка для запису контактних даних: імені дитини, адреси та контактного телефону батьків, тощо. Флісова підкладка по грудці та спині.

Штани-напівкомбінезон - регулюються по довжині відворотом штанин; зсередини штанів знаходиться захисний манжет (на гумці з протиковзкою тасьмою), який одягається на взуття для збереження тепла та запобігання попаданню снігу у взуття. Довжина штанів регулюється за рахунок пришитих підтяжок на липучках. Форма штанів тримається за рахунок гумки, яка зручно прилягає до тіла дитини. Перебуваючи вище пояса, вона тим самим забезпечує комфортне носіння та захист тепла. По переду штанів є блискавка для зручності одягання. Є дві кишеньки.

Що таке "Тінсулейт"?

"Тинсулейт", часто званий штучним пухом, - утеплювач, розроблений американською компанією "3М" для костюмів та взуття космонавтів на запит "НАСА".

У чому переваги "Тінсулейту"?

- є терморегулятором (зберігає тепло + дозволяє випаровуватись зайвій волозі);
- найлегший із наповнювачів;
- не вбирає вологу (волокна тинсулейта в 50-70 разів тонші за людську волосину);
- не втрачає форму після прання та сушіння;
- не викликає алергії, рекомендується страждаючим алергією та астмою.
- утеплювач "Тінсулейт" має європейський екологічний сертифікат Oeko-TexStandart 100, найвищий міжнародний сертифікат якості ISO 9002.

Більшеміри, заміри без підвороту.

86 розмір
довжина рукава від плечового шва - 36 см
довжина куртки з манжетом - 43,5 см
кроковий шов у комбезі - 33 см

92 розмір
довжина рукава від плечового шва - 37 см
довжина куртки з манжетом - 46 см
кроковий шов у комбезі - 36 см

98 розмір
довжина рукава від плечового шва - 38 см
довжина куртки з манжетом - 48 см
кроковий шов у комбезі - 40,5 см

104 розмір
довжина рукава від плечового шва - 40 см
довжина куртки з манжетом - 51 см
кроковий шов у комбезі - 42,5 см

110 розмір
довжина рукава від плечового шва - 42 см
довжина куртки з манжетом - 51 см
кроковий шов у комбезі - 46 см

116 розмір
довжина рукава від плечового шва - 43 см
довжина куртки з манжетом - 54 см
кроковий шов у комбезі - 49 см

Для кращої видимості дитини у темний час доби:

- ззаду на обох штанинах є світловідбиваючі смужки.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Людмила
(Перекладено) Дуже добрий комплект. Сміливо катаємось на санчатах у снігову та морозну погоду і просто так носимо із задоволенням. Колір порадував - приємний оливковий, світліший за хакі (на фото трохи темніше, ніж насправді). Зріст 98-99 взяло розмір 98, розмір підійшов, є невеликий запас.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна, м Маріуполь
(Перекладено) Добрий вечір. Ірочко, дякую Вам велике. Отримали костюм та чобітки. Якість чудова. Дякую за подарунок - дитячу книжечку. Онук у захваті. Рекомендую всім, такої уваги та терпіння я ще не зустрічала в інтернет-магазинах. Ще раз велике спасибі.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Євгенія Вікторівна
(Перекладено) Всім привіт!Хочу з великим задоволенням залишити відгук про цей комбінезон,оператор і магазин в цілому)))Сьогодні отримали посилку,прийшла вона дуже швидко,незморя на те що я живу за 170км від міста,магазин спрацював дуже швидко і оперативно.Оператор, дівчина Оля, яка приймала і оформляла у мене замовлення, нууууооочень приємна, відповідальна, я залишилася від нашого спілкування у великому захваті. ,молодець,з переживанням до всього поставилася,щоб я залишилася задоволена.Комбінезон шалений,якісний,модний,красивий,теплий,я і чоловік у повному захваті.Наш малюк в ньому просто красень 😍😍😍Всім рекомендую цей магазин,робіть не розчаруєтеся)))
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ірина
(Перекладено) Добридень! Чи не підкажете який розмір зимового комплекту можна підібрати на зріст 79 11 кг 1,6 міс?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ірино! 80 розмір підійде Вам на сезон, якщо на два сезони можна пробувати 86 розмір, але великі підвороти будуть першу зиму. Всі зимові комбінезони більше замірюють на розмір (виняток - Skorpian, але у них на малюків розмірів не буває).
Людмила
(Перекладено) Дуже хотіла замовити Зимовий дитячий комбінезон Donilo (саме у вас) 110 розмір. 104 вже виросли.
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Людмила, на момент надходження питання цієї моделі у 110 розмірі вже немає. Найближчим часом нових надходжень такої моделі не очікуємо. На даний момент у 110 розмірі на хлопчика є 3 варіанти комбінезонів DC Kids:

https://leopold.ua/goods/511917/
https://leopold.ua/goods/511795/
https://leopold.ua/goods/509509/
Наталя
(Перекладено) Здрастуйте, чи будуть у вас у продажу зимові комбінезони Donilo на зріст 122-128? (у дитини зріст майже 122 зараз)
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Наталя. Цього сезону основу зимових комбінезонів складе бренд DC kids, який добре зарекомендував себе минулого сезону. Отримувати їх почнемо ближче до кінця вересня. Очікуємо і Donilo, але точних термінів на них поки що немає.
Наталя
(Перекладено) На даний момент у нас звичайний комбез 28 розчину; трохи тісний ставати в талії, звертатися в ательє необхідності немає. Але все одно дякую за відповідь.
Наталя
(Перекладено) Точний вік 1рік та 11 міс. вага 30 кг, зріст 105 см Великий малюк. Тому й цікавлюся на такого пухляша важко знайти одяг...
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
На такого великого малюка одяг краще міряти або шукати варіанти замовлення в ательє. На жаль, такі комбінезони не підійдуть.
Наталя
(Перекладено) Доброго дня. Дуже сподобався зимовий дитячий комбінезон Donilo. Допоможіть будь ласка визначитися з розміром. Дитині у грудні буде 2 вага 30кг. зріст близько 105см
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Наталю! Незрозуміло, який вік та вага у дитини, "у грудні буде 2 вага 30кг. зріст близько 105см" - буде 2 роки, вага 30 кг, зріст 105 см? Всі ці дані несумісні. У 2 роки діти важать у середньому 12-15 кг, при зростанні близько 90-95см. 30 кг дитина важитиме в середньому у віці 7-8 років. Ну а зріст 105 типовий для віку близько 4 років. Будь ласка, повідомте точний вік, вагу та зріст дитини на даний момент.
Оксана
(Перекладено) якщо у нас зріст 78 який краще взяти 80 або 86
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Зимовий комбінезон KIKO або Donilo на зріст 78 см потрібен лише 80 розміру, буде ще із запасом. Розмір 86 цього сезону буде надмірно величезним, при цьому не факт, що його вистачить на другу зиму - дитина ще дуже маленька і росте особливо швидко.
Ірина
(Перекладено) дякую велике за відповідь!якщо наш зріст зараз 105см,ми худенькі.то який розмір наш краще взяти 110 см або 116 см.щоб на пару сезонів?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Якщо вибирати KIKO або Donilo, то на два сезони , З урахуванням що хлопчик худенький, рекомендую 104 розмір. На другу зиму штанці можуть бути вже маленькі, але я так зрозумів Вам вони не дуже й потрібні. А курточки на два сезони вистачить точно. 110 розмір цього сезону можна спробувати, але буде дуже величезний на цю зиму. Я б рекомендував все ж таки 104 розмір.

Якщо мова йде про Lenne, то швидше за потрібен 110 розмір, ніж 116. Слід враховувати, що коли дитина худенька, обсяг буде частково йти в довжину.

Звичайно, за умови, що хлопчик справді худенький. Для зріст 105 см дитина буде худенька, якщо її вага менше 16 кг, ближче до 14-15 кг.

Якщо раптом доставка по Києву, кур'єр може підвести два розміри для примірки. Також з урахуванням що дитина вже доросла, можливо залишився верхній зимовий одяг з минулого сезону. Тоді можна порівняти із замірами по ній (заміри комбінезонів є в описі, ближче до кінця). Тільки не порівнюйте заміри дитячих зимових комбінезонів із замірами самої дитини. Їх потрібно порівнювати із замірами іншого зимового верхнього одягу.
Ірина
(Перекладено) Чи є у продажу на зріст 110см курточки окремо без штанців? Так штанці дитина чомусь не носить
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Дитячі зимові комбінезони KIKO та Donilo завжди продаються лише комплектами курточка + штанці. Окремо є куртки тільки моделі Lenne.
Марина
(Перекладено) Доброго дня, підкажіть, будь ласка, який розмір мені краще придбати? Синові 3 роки (23 січня), зріст приблизно 104 см. (зараз), вага 14 кг (приблизно). Я б хотіла, щоб він проносив його 2 роки
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Марино!

У зв'язку з тим, що костюми більші на +1 розмір, враховуючи зріст, вік і вагу дитини, Вам найкраще підійде 110 розмір. Звичайно, на початок зими буде з ще дуже хорошими підворотами, але на два сезони завжди так - адже комбінезон повинен бути із запасом на довгий період.

Не факт що штанців 110 розміру вистачить на другу зиму - адже до неї ще більше 2 років, а як дитина буде весь час рости невідомо, чи не буде різких стрибків у зростанні, дітки особливо сильно витягуються в ніжках. Але курточки 110 розміру вистачить точно, а штанці у крайньому випадку на другий сезон можна буде купити окремо, самі по собі вони коштують не так дорого.
Катерина
(Перекладено) Вітаю! хочу на майбутню зиму купити синові такий комплект, йому зараз 2 роки, зріст 91-92 см, не повний і не худенький. Чи підійде на 3роки 104 розміри? спасибі
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Катерино. Було б не погано уточнити, коли саме йому виповниться 3 роки і скільки сезонів Ви хочете купити костюм. Потрібно обов'язково враховувати, що костюми великомірки йдуть +1 розмір. Тобто костюм 104 розміру йтиме на зріст 110 см.

Якщо, наприклад, на початку зими у Вашої дитини буде зріст 98 см, вона середньої комплекції і Ви хочете костюм на один сезон. Можна брати комплект на зріст 98 см. Курточки зазвичай вистачає на два сезони, штанців на один. Костюм 104 зріст буде йому на два сезони, і з великим запасом на майбутню зиму.

Якщо доставка Вам по Києву, можемо навести два розміри на примірку. Якщо доставка по Україні, краще додатково звіритись за замірами (є в кінці опису). Тільки заміряти потрібно не за дитиною, а щодо її верхніх речей.
Сергій
(Перекладено) скажіть будь ласка у дитини зріст 104 нормальної статури хочу комплект взяти на два сезони розмір 110 підійде
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Завжди насторожує, коли зріст говорять розмірною сіткою одягу. Я набагато краще пораджу, якщо знатиму точний повний зріст саме дитини, а не розмір одягу, який він носить.

Якщо точне повне зріст дитини не менше 104 - 105 см, вік на даний момент 4 роки (максимум - на пару місяців менше), за вагою не менше 16,5 - 17 кг, на два сезони можна пробувати 110 розмір. Курточки там, найімовірніше, ще й на третій сезон вистачить.

Якщо повне зріст дитини 102 см або менше, або вага менше 16,5 кг, краще брати 104 розмір.

Якщо раптом доставка по Києву, можемо підвести обидва розміри на примірку.
Андрій
(Перекладено) чи можна докупити окремо штанці розмір 98?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Комбінезони продаються лише комплектом. Раніше у нас завжди продавалися і штанці окремо, але цього року, на жаль, їх немає.
Валерія
(Перекладено) Вітаю! Хочу у Вас купити на хлопчика, йому рік, вага 11 кг, зріст близько 80, живемо у Києві, Ви могли б привезти два розміри 86 та 92 щоб заміряти та визначитись на місці вже?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Валерію!

Так, по Києву кур'єр може привести два комбінезони на примірку. Якщо комбінезон потрібен на сезон, краще на приклад взяти 80 і 86 розміри, якщо на два сезони, то 86 і 92. Але тут практично без варіантів, Вам підійде 80 розмір на сезон, а 86 - якщо на два. 92, швидше за все, буде надто величезний цього року.
Наталя
(Перекладено) Спасибі за відповідь. Дитина нормальної статури, приблизно 13 кг. За вашими замірами-приблизно 86 зараз (трохи менше), але я хочу на 2 сезони. Потрібно 92, або 98? Заздалегідь дякую.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Щоб комбінезону вистачило на другу зиму, треба брати 98 розмір. Але цього сезону дитина не зможе в ньому ходити, тільки курточка буде нижче колін. Довжина курточки в цьому розмірі 48 см + капюшон 24 см, разом 72 см.

92 розмір, звичайно, теж буде не набагато коротшим. Але тут слід враховувати, що він і за обсягом буде меншим, і в цілому краще сяде на дитину. Можливо, на другий сезон штанів не вистачить - дітки здебільшого в ніжках витягуються, але курточки від нього цілком може вистачити на другу зиму, треба буде лише докупити штанці. Вони продаються окремо та коштують не так дорого, як весь комплект. Того року вони мали по 250-300 грн.
Наталя
(Перекладено) Здрастуйте, підкажіть будь ласка, якщо зріст дитини 89-90 см., чи підійде йому розмір 86.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Наталю!

Ви хочете на одну зиму, щоби без підворотів? Якщо дитина худенька, 11 кг або менше, має підійти. Якщо звичайний або щільний, то кінець зими буде під питанням. Звичайно, 92 розмір буде зараз із добрими підворотами.

Якщо доставка Вам по Києву, можемо навести два розміри на примірку. Якщо доставка по Україні, краще додатково звіритись за замірами (є в кінці опису). Тільки заміряти потрібно не за дитиною, а щодо її верхніх речей.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: оливковий.
Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячого зимового комбінезону, найкращими показниками є зріст, вага та вік дитини. Дітям до 3 років ми рекомендуємо не брати верхній зимовий одяг на кілька сезонів. Таким малюкам буде незручно, адже навіть при покупці в сезон запас потрібен мінімум на 1,5 роки наперед, а зростають дітки в такому віці все ще особливо швидко.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити