Відгуки (1 з 3)



ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Юлія

(Перекладено) Чудові трусики! Барвисті, зручні. Вдома тепер ходимо тільки до таких. Дякуємо магазину за швидку доставку та якісні трусики.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим

Тренувальні труси на хлопчиків

Дитячі тренувальні трусики - ще один чудовий винахід останніх років, що допомагає і малюкові, і його батькам. Вони оптимальні в період привчання дитини до горщика. Зверніть увагу - тренувальні труси не замінюють памперси, у них зовсім інші цілі!

Коли дитина сходить у памперс, вся волога швидко вбирається, і малюк не відчуває дискомфорту. Якщо ж дитина в тренувальних трусиках, вони нічого не вбиратимуть. Малюк відчуватиме дискомфорт і зрозуміє, що він щось зробив не так. При цьому такі трусики перешкоджають швидкому перебігу вологи назовні. У результаті меблі, килими, одяг малюка залишаються сухими, а у мами є час поміняти дитині білизну.

відповіді на запитання щодо дитячих тренувальних трусиків

Скільки тренувальних трусиків потрібно дитині?


Як часто буває, все досить індивідуальне. Відповідь на це питання значною мірою залежить як від самої дитини, там і від переваг її батьків щодо частоти прання. Зазвичай тренувальні трусики Mom & Bab продаються комплектами по дві штуки. Якщо ви ніколи не користувалися ними, для проби купіть один комплект. Опробувавши їх на ділі та отримавши позитивний досвід, можна купити тренувальні трусики у кількості, достатній для щоденного використання. Найчастіше це два-три комплекти. Якщо ви купуєте більш ніж два комплекти, краще частина з них замовити на розмір більше (не брати багато комплектів одного розміру).

Вони потрібні лише на початкових етапах привчання малюка до горщика?


Такі трусики будуть не менш корисними навіть тим карапузам, які вже вміють користуватися горщиком. Адже маленькі дітки часто можуть банально заграти та трохи "не добігти". У такому випадку, дитячі тренувальні труси максимально допоможуть зберегти інтер'єр, та й сам одяг дитини сухими.

Як їх ще можна використовувати?


Для того щоб швидко не промокати, такі трусики Mom and Bab йдуть досить щільними. Завдяки цьому їх можна використовувати як звичайні дитячі трусики в холодну пору року - вони теплі, дихаючі, м'які.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити