Зимові напівкомбінезони для хлопчика або для дівчинки?
 

Відгуки (3 з 3)



Картинка, мембранный зимний полукомбинезон DCkids унисекс
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Марія

(Перекладено) Дякуємо магазину за відмінний сервіс і відмінний напівкомбінезон! На наш зріст 94см взяла 98 розмір трошки із запасом. Дитині в ньому зручно і комфортно, не промокає і захищає від снігу та холоду, також абсолютно не мажеться завдяки матеріалу.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, зимний комбинезон унисекс серого цвета
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Ольга

(Перекладено) Купили комбінезон синові та дуже задоволені покупкою. Збиралися купувати більший розмір, але представник магазину порадив інший. І мав рацію. Комбінезон легкий, але дуже теплий і важливо, що спинка та животик теж закриті від холоду та утеплені флісом. І ціна для такої гарної речі є дуже лояльною.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, теплый комбинезон для детей DC Kids
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Зоря

(Перекладено) Хороший комбінезон, м'яка тканина на дотик, пошиття відмінний!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Актуальні ціни від 750 грн.

Дитячі зимові напівкомбінезони

Дитячі зимові напівкомбінезони - відмінний вид одягу, і чому таких не роблять для дорослих! Це дуже теплі штанці, в яких не замерзнеш навіть у наші суворі зими. Внизу на манжетах, які краще одягати на взуття, щоб сніг не набивався в зимові черевики. Більшість моделей йдуть зі штрипками - це такі невеликі ремінці у низу штанин. Вони надягають на підошву взуття, за рахунок чого не дають низу штанини задертися не за яких умов, навіть якщо дитина присідатиме. Відмінною рисою всіх напівкомбінезонів є бретельки, гумові підтяжки в їх верхній частині. Подібно до штрипок внизу, вони надійно фіксують верх напівкомбінезону. При цьому комбезики зазвичай йдуть завищеними - додатково захищаючи спинку та животик. Дуже часто вгорі всередині йде фліс, м'який та теплий. А ось штанини зсередини зазвичай роблять на плащівці - на зручність одягання. Щодо самого утеплювача, у всіх сучасних дитячих напівкомбінезонах використовується в основному тинсулейт, ізософт або новомодний синтепух.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити