Злитні комбінезони для хлопчика або для дівчинки?
 

Відгуки (1 з 2)



ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Анонімний користувач

(Перекладено) Дуже зручний комбінезон, ми ним задоволені, теплий, легкий, м'яка тканина, просторий!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Актуальні ціни від 1954 до 2736 грн.

Дитячі злитні зимові комбінезони

Дитячі зимові злиті комбінезони - єдиний вид верхнього одягу для найменших на прогулянках взимку на вулиці. Вони бувають двох типів.

У вигляді конверта, коли ніжки дитини поміщаються в основу конверта, а не в окремі штанини. Їх використовують для найменших діток, які всю прогулянку проводять у колясці, можливо іноді на руках, але самостійно ще не ходять. Так малюків набагато простіше та швидше одягати. Та й їм самим комфортніше.

У вигляді чоловічка, коли весь комбінезон - від штанин, а часто і від стоп, і до капюшона це одне ціле. Малюкові буде тепло і комфортно. А батьки можуть сміливо брати дитину на руки, не боячись, що при цьому відкриється спинка.

Але є ще комбінезони-трансформери. Це не окремий тип, а такий комбезик, який за допомогою спеціальних кнопочок і блискавок можна перестібати в конвертик, або звичайний комбінезон у вигляді чоловічка. І треба сказати, такі моделі популярніші, ніж звичайні конверти.

Причина проста: якщо дитина ще така маленька, що на початок зими їй потрібен конвертик, швидше за все до кінця зими вона так зросте, при цьому ж сезоні доведеться купувати другий комбінезон, вже чоловічком. Трансформер справляється із цим завданням легко. Першу половину зими ви носите як конвертик. А на другу перестібаєте в людину, за рахунок чого вона подовжується, і дитина проходить у ній усю зиму до кінця.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити