Причини занепокоєння малюків під час годування

Дитина не хоче їсти Майже кожна мама напевно помічала, що іноді її малюка щось турбує під час годування. Це може бути викликано різними причинами. Серед них можна виділити такі:

Прорізування зубів. Цей період є одним із найнеприємніших у житті малюка. Під час годування він постійно намагається брати до рота сосок, а потім відпускає. І так кілька разів. При цьому він може вередувати і плакати. Це відбувається через те, що при прорізуванні зубів у дитини дуже сверблять ясна. І саме тому він досить охоче їсть тверду їжу.

Щоб полегшити його стан, можна чергувати годування молоком та твердою їжею. Якщо він знаходиться на штучному вигодовуванні, то можна спробувати трохи збільшити отвір у соску пляшечки, щоб він міг швидше випити молоко. Але це потрібно застосовувати лише у « зубний період ». Інакше малюк не буде задоволений потребою в смоктанні.

Якщо все ж таки він не перестає плакати при ссанні, то не давайте йому пляшечку кілька днів. У цей час поїть його з ложечки або поильника.

Дитина з мамою Іноді трапляється, що малюк не хоче брати груди, якщо у мами йдуть місячні, тому що в такі дні трохи змінюється смак молока, яке може не зовсім сподобається дитині. Якщо в цей час він взагалі відмовляється від грудей[/url] [url=http://leopold.ua/articles/read/627/]], то пийте його з пляшечки. При цьому не забувайте зціджуватись, щоб не зменшити лактацію.

Такі захворювання, як отит, також може спровокувати відмову від грудей, тому що хворобливі відчуття поширюються по всій щелепі малюка. Хоча він цілком може їсти більш тверду їжу.

Усунувши ці причини, через які малюк цурається грудного вигодовування, можна легко відновити його режим харчування.

Copyright © 2011 Інтернет-магазин дитячого одягу «Леопольд».
(переклад)



написати відгук чи задати питання про статтю
Зверніть увагу! Ця форма для відгуків про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати відгук про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Залишити відгук про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Коментар:
Зверніть увагу! Ця форма для запитань про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати питання про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Задайте питання про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

закрити
закрити
закрити
закрити