Смішні гумові чобітки "Кіт" унісекс

артикул: 0045
Фото - смішні гумові чобітки Кіт унісекс ціна 360 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Польські дитячі гумові чобітки Demar. Незамінні в демісезон - на весну та осінь. А з таким літом як останнім часом - вони частенько стануть у нагоді Вашому малюку і влітку. Зібралися на дачу, рибалку, у ліс по гриби чи просто прогулятися надворі після дощу? З гумовими чоботями Демар дощова погода не перешкода для прогулянки по калюжах.

Чоботи йдуть зі знімним носком, що захистить маленькі ніжки від холоду. Шкарпетка-вставка з флісу та текстильної підкладки - внутрішня частина чобітка, поролон - зовні носка. Легкі, з рельєфною не ковзною підошвою, яка добре гнеться. Литі, без швів, що виключає промокання. Силікон забезпечує найбільшу м'якість, гума - зносостійкість підошви. Тверда шкарпетка захистить пальчики дитини від ударів. Ззаду є світловідбивний елемент для кращої видимості дитини у темний час доби.

Температурний режим - від +15 до +5. При цьому знімний носок дуже теплий, до нижніх температур рекомендується одягати простий 100% бавовняний носок.

Яскраві моделі подобаються діткам, Ваш малюк щоразу одягатиме їх з великим задоволенням! Підійдуть на ніжку та з великим підйомом.

Гумові чобітки з оригінальним котиком зображення на помаранчевому фоні. Отвори на чобітках синього кольору. Лита підошва жовта.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Валерія
(Перекладено) Велике спасибі! Доставили оперативно! Приємний оператор/менеджер все люб'язно пояснила! Дитина у захваті! Якість гарна, модель повномірна! Переживала за підйом, але все гаразд, ніжка проходить легко :)
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Олена
(Перекладено) добрий день! чи підійдуть на високий підйом?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Олено!

Для дітей дошкільного віку гумове взуття йде з більш широким та заниженим халявою, т.к. для цієї вікової групи дуже характерний високий підйом ніжки. Довгий чобіт малюкам просто не одягнути. Як і зазначено в описі, вони загалом розраховані на ніжку з підйомом.

Адже якщо говорити, наприклад, за дитячі дутики, там є моделі, які добре підходять на високий підйом, а є ті, які підійдуть тільки на звичайний підйом, а на високий взагалі не годяться. І ми одразу попереджаємо покупців про це.

Тут же всі моделі універсальні і абсолютно однакові, розраховані на усереднену ніжку. Звичайно, іноді буває, що чобітки не підходять по підйому. Але це трапляється вкрай рідко, пам'ятаю буквально два такі випадки за 6 років, що ми їх продаємо.
Оксана
(Перекладено) Скажіть, будь ласка, дитині 1 рік, довжина ноги 12 см, який потрібний розмір. На осінь я так зрозуміла годиться 20-21, а ось чи дотягнемо до весни?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Оксано! Так, Вам потрібний розмір 20-21. Його може вистачити і до весни, а може, і ні. Але наступний розмір, 22-23 дитина зможе одягнути лише за рік (на наступну осінь).
Наталя
(Перекладено) Вітаю! Скажіть, ви в сантиметрах написали панчоху чи чобіт?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Наталю!

У сантиметрах вказується довжина панчохи, чобіт буде на 5 мм більше.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: помаранчевий.
Бренд: (Польща).

20-2122-2324-2526-2728-2930-3132-3334-35
Довжина устілки, см12.514151617.51920.521.5

При виборі розміру дитячих гумових чобіток, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (за 6 місяців), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Враховуйте, що для гумових чобіт зі знімним носком заміри вказуються по внутрішній устілці носка. Сам гумовий чобіт у такому разі буде на 1 см більше.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити