Пухова людина-трансформер

артикул: 01181
Фото - пухова людина-трансформер ціна 990 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

100% ОРИГІНАЛ

ТМ Diwa - аналог KIKO та Donilo, тільки для малюків. Хороша якість, міцні та надійні блискавки та кнопки, зручний та практичний комбінезон загалом.

Доставка по Києву - безкоштовно!

Зимовий чоловік-трансформер.

Наповнювач - натуральний пух.

Колір блакитний.

Трансформер легко перестібається у конверт. По всій довжині чоловічки є дві блискавки, що дає можливість дуже швидко одягнути малюка. Ворота застібається двома кнопками.

Хутро - натуральне, пристебнуте до капюшона на ґудзиках. По краю каптура є гумовий шнурок-затяжка з двома фіксаторами.

У комплект також входять пінеточки та рукавички. Пінетки чіпляються до комбінезону на чотирьох кнопках і мають гумові затяжки з фіксаторами. Щоб рукавички випадково не загубилися, вони чіпляються спеціальною. гудзиком за рукав

Заміри.

74 розмір:
довжина рукава від горловини - 38 см
довжина від плеча до низу - 64 см
кроковий шов - 22 см комбез (32 см з пінеточками)

80 розмір:
довжина рукава від горловини - 40 см
довжина від плеча до низу - 68 см
кроковий шов - 25 см комбез (34 см з пінеточками)

Зверніть увагу! Хутро на капюшончику - натуральне, дуже красиве і об'ємне. "Живу" виглядає незрівнянно краще, ніж на фото, т.к. його дуже важко добре сфотографувати.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Вікторія
(Перекладено) підкажіть, коли будуть ще інші розміри? спасибі
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Вікторіє!

Цього року надходження цієї моделі не очікуємо, отримували їх два попередні сезони. Сейчас получили слитные зимние комбинезоны фирмы Lenne, на данный момент есть три модельки: одна, інша і ось ця. Вони всі на Ізофоті. Це сучасний, теплий та практичний утеплювач, він гіпоалергенний. На пуху для малечі поки що нічого не очікується.

Якщо Вам знадобиться допомога з підбором розміру, будьте ласкаві, повідомте точний зріст, вагу та вік дитини.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Блок на стадії оновлення.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити