Термокомбінезон Skorpian

артикул: 00395-003
Фото - термокомбінезон Skorpian ціна 700 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

100% ОРИГІНАЛ

Доставка по Києву - безкоштовно!

Теплий дитячий термокомбінезон Скорпіан з натуральним кантом.

Мембранний комбез від +5 до -30. Тканина із тефлоновим покриттям, тобто. захищає від плям та води. Утеплювач - Thermolite Plus, На капюшоні та внутрішній частині куртки флісова підкладка. Снігозахист на манжетах, внутрішній стороні куртки та штанах. Натуральне хутро на капюшоні, що відображає деталі. Безпечні кишені для еластичного шнура на подол куртки. МАТЕРІАЛ "ДИХАЮЧИЙ" (тобто не пропускає усередину вологу і повітря, АЛЕ випускає зсередини!)

Thermolite Plus розроблений компанією Dupont спеціально для утеплення одягу, розрахованого на холодну погоду. Являє собою переплетені порожнисті волокна спеціальної форми.

Технічні характеристики "лижних" костюмів:
Водонепроникність у мм H2O: -10,000мм H2O або вище.
Повітропроникність (випаровування вологості) у g/m2 за 24 години: - (A-1) 10,000 g/m2 або вище, (B-1) 10,000 g/m2 або вище.
DWR початковий показник водовідштовхування 100%, а після 20 прань 80% або вище

Thermolite® Plus це:
- Висока м'якість утеплювача
- Продовжує гріти у вологому стані
- Висока механічна стійкість
- Незмінність показників після великого числа прань
- Гіпоалергенний

Заміри:
104р без підвороту
довжина рукава від плечового шва з манжетом - 42см
довжина куртки - 49см,
ширина куртки (під пахвами) - 40см*2
кроковий шов у комбезі - 39см

Зверніть увагу! Хутро на капюшончику - натуральне, дуже красиве і об'ємне. "Живу" виглядає незрівнянно краще, ніж на фото, т.к. його дуже важко добре сфотографувати.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Блок на стадії оновлення.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити