Зимовий термокомбінезон Скорпіан для дівчинки

артикул: 03066
Фото - зимовий термокомбінезон Скорпіан для дівчинки ціна 1356 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

100% ОРИГІНАЛ

Ексклюзивна модель зимового сезону 2014 на "Леопольді" - від нового дизайнера Skorpian: традиційна практичність та універсальність даних комбінезонів тепер доповнена вишуканими рішеннями та захоплюючою увагою до дрібниць!

Мембранний комбінезон В отличии от детских зимних комбинезонов на пуху или тинсулейте торговых марок KIKO и Donilo, мембранные комбинезоны Скорпиан не большемерят, а йдуть розмір у розмір.

Доставка по Києву - безкоштовно!

Верхній матеріал:
- водовідштовхувальний, повітропроникний;
- міцний, при цьому м'який та легкий;
- не мнеться і не деформується під час прання;
- швидко сохне, не залишає розлучень.

Комбінезон придатний для прання в пральній машинці: просто відстебніть хутряну галявину з капюшона і стирайте в машинці!

Забарвлення - куртка: світло-сірий та червоний, малюнок - чорний, білий, та салатовий кольори; напівкомбінезон: червоний.

Узлісся - натуральне хутро, пристебнуте до капюшона блискавкою.

Капюшон - пристебнутий до курточки на блискавці; з вшитим гумовим шнурком з двома фіксаторами, що дозволяє тугіше затягнути його. Спереду на капюшоні є липучки, закривши які можна максимально захистити обличчя дитини від вітру і снігу. На потилиці є стяжка за обсягом.

Ворота - висока, зсередини на флісі.

Блискавка - захищена зовнішнім та внутрішнім підворотами.

За поясом - усередині курточки є захист, що застібається навколо пояса на чотирьох кнопочках, від піддува з гумовою протиковзкою тасьмою. По низу куртки вшитий гумовий шнурок із двома фіксаторами на кінцях, який додасть додаткового захисту від вітру та снігу.

Спереду - чотири кишені із захищеною блискавкою. Два з боків, один на грудях, один - на лівому рукаві.

Рукави куртки - з манжетами на липучці та гумці, які захистять від продування, а також вшитий манжет-рукавичка з вирізом для великого пальчика, який захищає долоні малюка від обмороження.

У підкладці куртки - внутрішня кишенька; флісова підкладка по грудці, спині, на комірі.

Штани-напівкомбінезон - регулюються по довжині відворотом штанин; зсередини штанів знаходиться захисний манжет (на гумці з протиковзкою тасьмою), який одягається на взуття для збереження тепла та запобігання попаданню снігу у взуття.

Довжина штанів регулюється за рахунок регульованих підтяжок. При необхідності, підтяжки можна легко зняти перетворивши комбез на штанці. Форма штанів тримається за допомогою гумки, яка зручно прилягає до тіла дитини. Перебуваючи вище пояса, вона тим самим забезпечує комфортне носіння та захист тепла. Спереду штанів є блискавка, і липучка з кнопкою - для зручності одягання; є чотири кишеньки (дві спереду - на захищених блискавках, два задніх - на блискавках з підворотом). У низу на штанах з боків блискавки для комфортного вдягання. Біля лівої передньої кишені штанів лейб з написами.

Мембранний комбез від +5 до -30. Тканина із тефлоновим покриттям, тобто. захищає від плям та води. Утеплювач - Thermolite Plus, На капюшоні та внутрішній частині куртки флісова підкладка. Снігозахист на манжетах, внутрішній стороні куртки та штанах. Натуральне хутро на капюшоні, що відображає деталі. Безпечні кишені для еластичного шнура на подол куртки. МАТЕРІАЛ "ДИХАЮЧИЙ" (тобто не пропускає усередину вологу і повітря, АЛЕ випускає зсередини!)

Thermolite Plus розроблений компанією Dupont спеціально для утеплення одягу, розрахованого на холодну погоду. Являє собою переплетені порожнисті волокна спеціальної форми.

Технічні характеристики "лижних" костюмів:
Водонепроникність у мм H2O: -10,000мм H2O або вище.
Повітропроникність (випаровування вологості) у g/m2 за 24 години: - (A-1) 10,000 g/m2 або вище, (B-1) 10,000 g/m2 або вище.
DWR початковий показник водовідштовхування 100%, а після 20 прань 80% або вище

Thermolite® Plus це:
- Висока м'якість утеплювача
- Продовжує гріти у вологому стані
- Висока механічна стійкість
- Незмінність показників після великого числа прань
- Гіпоалергенний

Замірювання без підвороту.

92 розмір
довжина рукава від плечового шва - 32,5 см
довжина куртки від плеча до низу - 35 см
кроковий шов у комбезі - 39 см

110 розмір
довжина рукава від плечового шва - 39 см
довжина куртки від плеча до низу - 42,5 см
кроковий шов у комбезі - 48 см

Бренд - Skorpian.
(переклад)

жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ольга
(Перекладено) Підкажіть, будь ласка, якщо дитині 1 рік 5 місяців, вага 10,5 кг., чи підійде 92 розмір на 2 зими, на скільки сантиметрів можна підвернути комбінезон? А також чи не буде мерзнути дитина, дуже активна, але якщо частину часу вона поводить у візку, наприклад поїздка в магазин або на дитячий майданчик? Заздалегідь дякую!!!
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Ольга, для точного підбору не повідомили найголовніше - зріст. Але і без нього за 92 розміри можна сказати точно, що буде тільки на один сезон.

Комбінезон розрахований на рухливих, активних дітей. Його суть якраз у тому, що він дихає, випускаючи назовні через мембрану вологу, а разом із нею - надлишки тепла. У результаті активна дитина не так сильно потіє. На довгі поїздки у візку і таке він не підходить. А якщо це не довгі поїздки, в межах півгодини, звісно, можна.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Юлія
(Перекладено) Купували доньці, минулої зими, такий комбінезон, ну дуже хороший, якість відмінна. Дитина падала в бруд, легко витирали все вологими серветками і йшли далі. Після прання виглядає так само, як після покупки. Забарвлення, дуже якре і модне, часто перехожі питали де купували такий гарний комбінезон ... Із задоволенням купила б собі такий же, але немає на дорослих тіток таких. Дуже шкода, що виросли з нього, але знову придивляємось на ту ж фірму. Такою покупкою залишаться задоволені і батьки і дитина, якість відповідає ціні.
Сподобалося: У сірі, похмурі дні дитина в цьому комбінезоні виглядає як яскраве модне сонечко.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячої зимової куртки, найкращими показниками є зріст, вага та вік дитини. Дітям до 3 років ми рекомендуємо не брати верхній зимовий одяг на кілька сезонів. Таким малюкам буде незручно, адже навіть при покупці в сезон запас потрібен мінімум на 1,5 роки наперед, а зростають дітки в такому віці все ще особливо швидко.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити