Малиновий зимовий термокомбінезон Skorpian

артикул: 04130
Фото - малиновий зимовий термокомбінезон Skorpian ціна 2311 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

100% ОРИГІНАЛ

Ексклюзивна модель зимового сезону 2015 на "Леопольді" - від нового дизайнера Skorpian: традиційна практичність та універсальність даних комбінезонів тепер доповнена вишуканими рішеннями та захоплюючою увагою до дрібниць!

Мембранний комбінезон В отличии от детских зимних комбинезонов на пуху или тинсулейте торговых марок KIKO и Donilo, мембранные комбинезоны Skorpian не большемерят, а йдуть розмір у розмір.

Доставка по Києву - безкоштовно!

Верхній матеріал:
- водовідштовхувальний, повітропроникний;
- міцний, при цьому м'який та легкий;
- не мнеться і не деформується під час прання;
- швидко сохне, не залишає розлучень.

Комбінезон придатний для прання в пральній машинці: просто відстебніть хутряну галявину з капюшона і стирайте в машинці!

Забарвлення - куртка: малинова, з білого кольору вставками з кольоровою абстракцією; напівкомбінезон: малиновий.

Узлісся - натуральне хутро, пристебнуте до капюшона блискавкою.

Капюшон - пристебнутий до курточки на блискавці; з вшитим гумовим шнурком з двома фіксаторами, що дозволяє тугіше затягнути його. Спереду на капюшоні є липучки, закривши які можна максимально захистити обличчя дитини від вітру і снігу.

Ворота - висока, зсередини на флісі.

Блискавка - захищена, з додатковим зовнішнім та внутрішнім підворотами.

За поясом - усередині курточки є захист, що застібається навколо пояса на чотирьох кнопочках, від піддува з гумовою протиковзкою тасьмою. По низу куртки вшитий гумовий шнурок із двома фіксаторами на кінцях, який додасть додаткового захисту від вітру та снігу.

Спереду - три кишені з захищеною блискавкою, що застібається. Два з боків, один - на лівому рукаві.

Рукави куртки - з манжетами на липучці та гумці, які захистять від продування, а також вшитий манжет-рукавичка з вирізом для великого пальчика, який захищає долоні малюка від обмороження.

У підкладці куртки - внутрішня кишенька; флісова підкладка по грудці, спині, на комірі.

Штани-напівкомбінезон - регулюються по довжині відворотом штанин; зсередини штанів знаходиться захисний манжет (на гумці з протиковзкою тасьмою), який одягається на взуття для збереження тепла та запобігання попаданню снігу у взуття.

Довжина штанів регулюється за рахунок регульованих підтяжок. При необхідності, підтяжки можна легко зняти перетворивши комбез на штанці. Форма штанів тримається за допомогою гумки, яка зручно прилягає до тіла дитини. Перебуваючи вище пояса, вона тим самим забезпечує комфортне носіння та захист тепла. Спереду штанів є блискавка, і липучка з кнопкою - для зручності одягання; є чотири кишеньки (дві спереду - на захищених блискавках, два задніх - на блискавках з підворотом). У низу на штанах з боків блискавки для комфортного вдягання. Біля лівої передньої кишені штанів лейб з написами.

Мембранний комбез від +5 до -30. Тканина із тефлоновим покриттям, тобто. захищає від плям та води. Утеплювач - Thermolite Plus, На капюшоні та внутрішній частині куртки флісова підкладка. Снігозахист на манжетах, внутрішній стороні куртки та штанах. Натуральне хутро на капюшоні, що відображає деталі. Безпечні кишені для еластичного шнура на подол куртки. МАТЕРІАЛ "ДИХАЮЧИЙ" (тобто не пропускає усередину вологу і повітря, АЛЕ випускає зсередини!)

Thermolite Plus розроблений компанією Dupont спеціально для утеплення одягу, розрахованого на холодну погоду. Являє собою переплетені порожнисті волокна спеціальної форми.

Технічні характеристики "лижних" костюмів:
Водонепроникність у мм H2O: -10,000мм H2O або вище.
Повітропроникність (випаровування вологості) у g/m2 за 24 години: - (A-1) 10,000 g/m2 або вище, (B-1) 10,000 g/m2 або вище.
DWR початковий показник водовідштовхування 100%, а після 20 прань 80% або вище

Thermolite® Plus це:
- Висока м'якість утеплювача
- Продовжує гріти у вологому стані
- Висока механічна стійкість
- Незмінність показників після великого числа прань
- Гіпоалергенний

Замірювання без підвороту.

92 розмір
довжина рукава від плечового шва - 34 см
довжина куртки від плеча до низу - 35 см
кроковий шов у комбезі - 38 см

98 розмір
довжина рукава від плечового шва - 36 см
довжина куртки від плеча до низу - 39,5 см
кроковий шов у комбезі - 41 см

104 розмір
довжина рукава від плечового шва - 38 см
довжина куртки від плеча до низу - 41 см
кроковий шов у комбезі - 44 см

110 розмір
довжина рукава від плечового шва - 40,5 см
довжина куртки від плеча до низу - 43 см
кроковий шов у комбезі - 48,5 см

Бренд - Skorpian.
(переклад)

жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Наталя
(Перекладено) комплект розрахований для худеньких дітей, навіть не середніх. Збігається із розмірами курточки, а штани йдуть великі. Якщо порівнювати з льон і войчик, то він важчий і не зручний. Ну, а так теплий і не пропускає воду.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Наталю, цей термокомбінезон Ви купували у нас? Чи можете повідомити номер замовлення? Тому що з Вашого облікового запису немає замовлень на цей комбінезон.

Але якщо покупку робили в іншому місці, потрібно враховувати, що на них є підробки. За 6 років перший раз чую щоб казали, що він важкий. У нас в асортименті також є Лінне (на даний момент їх вже залишилося не багато, але було півтора десятка моделей), так що є з чим порівнювати. На мою особисту думку, оригінальний Скорпіан анітрохи не важчий за Ленно. Щільніше, але за вагою +/- однакові.

Ну і звісно, їх не зовсім коректно порівнювати. Скорпіан - термокомбінезон, у Ленні всі комбінезони звичайні. Це дещо різні речі, хоч із однієї категорії. Скажімо, як повстяні тапочки та гумові чоботи. І те, й інше взуття, але безпосередньо порівнювати їх не можна. Тапочки порівнюються з тапочками, гумові чоботи - з іншими аналогічними чоботями.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Наталя
(Перекладено) Замовила доньці такий комбінезон та залишилися дуже задоволені! Все в ньому продумано до дрібниць! І гумка на чобітки надягається, і на великий пальчик підкладка всередині рукава одягається і це гарантія, що ручкам буде тепло! І на капюшоні зверху липучка є, тобто можна відрегулювати, щоб хутро не закривало обличчя. Кишеньки зручні. На рахунок того, що він непромокальний ще не перевіряли. Колір дуже яскравий. Не громіздкий, легкий і дуже зручний!
Сподобалось все!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Наталія
(Перекладено) Доброго дня, скажіть колір відповідає картинці (насичено рожевий) чи він малиновий? І який комбінезон краще розглядати Skorpian чи Lenne? Вага дитини 11 кг. зріст 80 см. Зараз вік 1 рік та 9 м. хотілося б на два сезони.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Наталя.

У всіх різні монітори, різні налаштування самих моніторів - так що в більшості випадків зовнішній вигляд товару матиме відмінність від зображення на моніторі. Фото дається для загального уявлення, за кольорами орієнтуйтесь на інформацію, вказану в описі товару. У цьому випадку, як написано, це малиновий термокомбінезон.

Порівнювати Skorpian і Lenne "який краще" не можна - це принципово різні речі, як вилка з ложкою - що краще? посмішка Дивлячись для чого "краще". Lenne - класичні комбінезони. Як будь-які вироби на ізософті, холлофайбері, тинсулейті, або навіть пуховиках, у них принцип роботи термоса: не пропускають ні тепло назовні, ні холод усередину. Skorpian - термокомбінезон на дихаючій мембрані. Він також не пропускає холод усередину, але при цьому випускає вологу разом з надлишками тепла назовні. Якщо подивитися на розмірну сітку, Lenne починаються від 68 розміру (3-6 місяців), коли дитина практично нерухомо лежить у колисці. Skorpian йдуть від розміру 92 (2 роки), коли діти вже рухливі та активні, вироблена терморегуляція. Таким чином, якщо дитина не активна, взимку може просидіти прогулянку в санчатах, краще брати класичні "термоси". Для активних дітей Skorpian ідеальний варіант - вони теплі навіть у великі морози, при цьому дитина в них незрівнянно менше потіє. Звісно, якщо піддягати гольфик із маєчкою, без светрів тощо.

За розміром можна спробувати 92 розміри. Але немає гарантій, що його точно вистачить на другий сезон - малюки ростуть швидко, особливо влітку. Але тут у будь-якому випадку інших варіантів немає - 98 розмір на цю зиму буде надто величезним.
Анонімний користувач
(Перекладено) Доброго дня. Напишіть, будь ласка, чи будуть у продажу такі комбінезони до цієї зими?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня. На даний момент нових надходжень зимових комбінезонів не очікується, вони сильно зросли в ціні. Цілком можливо, що будемо отримувати, але що саме, коли, і чи будемо взагалі - зараз не підкажемо.
Юлія
(Перекладено) Що означає "Заміри без підвороту"? Ви розгорнули підворіт і заміряли повністю?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
У костюмі можна підвернути штани напівкомбінезону, у курточки рукава на манжетах, вони не підвертаються. Заміри виставлені повної довжини напівкомбінезону та курточки.
Вікторія
(Перекладено) Доброго дня, підкажіть, будь ласка, в цьому комплекті є система "Я росту"? Тобто. рукави курточки та штанини напівкомбінезону можна подовжити і на скільки див?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Вікторія. У комплекті в рукавах курточки та в штанцях напівкомбезу можна робити відвороти. Але саме системи "я зростаю" в комбінезонах Скорпіан, а також представлених у нас фірмах Кіко, Данило та Льонне не буває.
Наталя
(Перекладено) Напишіть пож., нам зараз 1 рік, вага 11.5, зріст 83 см - вибирати такий комбенізон в 92р.? Ви доставляєте в Луганськ доставку? Заздалегідь дякую!!!
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Скорпіан розраховані на звичайних, і навіть більше худеньких дітей. Малята часто схильні до повноти, 11.5 кг при зростанні 83 см це трохи більше за середні показники. Вийде, що за довжиною запаси будуть великі, а за обсягом його вистачить лише на цю зиму. Крім того, багато залежить ще й від активності дитини. У такому віці діти бувають малорухливими, якщо це Ваш випадок, термокомбінезон дитині поки що краще не брати.

Загалом, рекомендував би подивитись KIKO або Donilo. Якщо потрібен на один сезон, то 80 розмір (KIKO і Donilo більше мірять на +1 розмір), якщо хочете із запасом на другу зиму - дивіться 86 розмір. У ньому штанців, швидше за все, на другу зиму не вистачить, але курточки вистачить. Штанці можна буде потім докупити окремо, вони коштують не так дорого, як весь комплект.

Доставка по всій Україні, звичайно, якщо там працюють служби доставки. Ситуація з роботою служб доставки зараз змінюється практично щодня, тому краще дізнаватися за фактом.
Христина
(Перекладено) Добрий день. Ця модель цього року буде більшого розміру? Чи розпродаєте ви залишки?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Крістін.

Цього сезону (2014-2015) нових надходжень зимових комбінезонів вже не очікуємо.
Олена
(Перекладено) Добрий вечір! Я вже кілька днів вибираю і не можу вибрати зимовий комплект для дівчинки 2.2г. Підкажіть, який краще lenne чи Донило?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго вечора, Олено!

Це все одно що запитати, що краще за яблуко або груша? Кому більше подобається. Будь-яких принципових відмінностей між ними немає в принципі. В даному випадку вибір за великим рахунком зводиться до візуальних уподобань.
Марина
(Перекладено) скажіть будь ласка це маломірний костюм?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Ідуть розмір у розмір, на простих і худеньких дітей. Навіть за невеликої повноти комбінезон не підійде.
Ксенія
(Перекладено) Добрий вечір. у моєї доньки зріст 87см і вага 12,9 кг. нам підійде цей комбінезон в 92 розмірі?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго вечора, Ксенія!

Дуже схоже на те, що має підійти, але буде лише на один сезон - це точно. Якщо доставочка Вам, як і раніше, по Києву, рекомендував би доглянути ще один варіант з моделей KIKO, Donilo або Lenne для примірки.
Таня
(Перекладено) Дитина у мене важила на рік вже 11 кг, напевно нам вона не підійде!
Таня
(Перекладено) Підкажіть будь ласка, моїй доньці зараз 1 рік і 2 місяці 80 см, хочу так замовити комбез що-би було на дві зими, якщо 92см нам вистачить наступної зими??? Заздалегідь дякую))) ПІДСКАЖИТЬ)))
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
До двох років дітки ростуть особливо швидко, і такий вік не завжди можна підібрати розмір на два сезони. Отже, немає гарантій, що 92 розміри цілком вистачить на другий сезон. Але і 98 розмір Вам точно не потрібний - цього року буде занадто великим і носити його буде неможливо.

Ще два великі питання в даному випадку: наскільки дитина активна і яка вага? Якщо плануєте взимку довго кататися у візку, краще тремокомбінезон не вибирати. Вони розраховані на активних та рухливих дітей. Що стосується ваги - всі Skorpian йдуть на звичайних та худеньких діток. Навіть за невеликої повноти такий комбінезон не підійде. Отже, якщо Ви хочете спробувати його на другий рік, зараз дівчинка повинна важити не більше 10 кг.
Таня
(Перекладено) Коли буде розмір 98, заздалегідь дякую:-)
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Тетяно.

Нових надходжень цих зимових комбінезонів цього сезону (2014 - 2015) поки що не очікуємо.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячої зимової куртки, найкращими показниками є зріст, вага та вік дитини. Дітям до 3 років ми рекомендуємо не брати верхній зимовий одяг на кілька сезонів. Таким малюкам буде незручно, адже навіть при покупці в сезон запас потрібен мінімум на 1,5 роки наперед, а зростають дітки в такому віці все ще особливо швидко.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити